Een vaste maandelijkse prijs, alles inbegrepen

Contacteer ons en ontdek zelf de voordelen!

Prijzen

Je kan een abonnement nemen op VETCloud op basis van licenties met een contractperiode van 12 maanden. Het licentiemodel laat toe om met meerdere gebruikers onder dezelfde licentie te werken op verschillende computers. Bij meerdere dierenartsen is het gebruik van bijkomende licenties echter wel aangeraden om in VETCloud een onderscheid te kunnen maken. Ook kunnen dan aparte bevoegdheden ingesteld worden.

U beschikt op elk moment over de laatste versie van VETCloud en hoeft dus nooit extra te betalen voor nieuwe functionaliteiten.

Werkt u met 4 of meer dierenartsen / assistentes, gelieve ons dan te contacteren voor een bijkomende korting.

(*) met een klantenbestand tot 300 klanten
VETCloud Standaardprijzen
  • Eerste licentie: € 79 / maand
  • Bijkomende licenties: € 35 / maand
  • Assistente licenties: € 15 / maand
VETCloud Startende KHD-praktijken (*)
  • Eerste licentie: € 49 / maand
VETCloud Pas afgestudeerd
  • Eerste 6 maanden: gratis
VETSync Standaardprijs
  • Licentie: € 145 /jaar

Overname van vorige gegevens

Indien u reeds over een bestaande software beschikt, trachten wij zoveel mogelijk gegevens over te nemen: klanten, dieren, consultaties, facturen, rappels.... Bovendien zijn we in staat om deze gegevens over te nemen vanuit elk ander programma: Fuga, Mobivet, Manitavet, Vetfiles, Vwin-vmac, ....

Een maand voordat u effectief start met VETCloud, voorzien wij reeds toegang zodat u eerst alles op uw eigen tempo kan uitproberen. We zorgen er ook voor dat uw bestaande gegevens ook al eens een eerste keer zijn overgezet.
Eenmalige kosten:
  • Vaste instapkost : € 150 eenmalig
  • Overname bestaande gegevens : € 200 eenmalig
  • Intensieve begeleiding: gratis

Service

Voor elke nieuwe klant voorzien we een gratis opleiding ter plaatse in je praktijk. Tijdens zo sessie helpen we je meteen VETCloud in te stellen zodat je goed van start kan gaan.

Verder trachten we steeds om een goede service aan te bieden, en zijn we zowel via email als telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren. In het geval van een technische storing of wanneer je dringend hulp nodig hebt, kan je ons 24/7 telefonisch bereiken. Dit is volledig inbegrepen in het maandelijkse abonnement.
Bereikbaarheid
Alle prijzen vermeld op deze website zijn exclusief BTW.