Lees wat onze klanten over ons zeggen

Contacteer ons en ontdek zelf de voordelen!

Onze klanten aan het woord:

Ik ben heel erg tevreden van VETCloud, het ziet er niet alleen mooi en overzichtelijk uit en vooral ook rustig.Er gebeuren ook geregeld updates, waarvan je dan op de hoogte wordt gebracht en deze worden kort uitgelegd. Ik kan tot nu toe dus geen slechte dingen vertellen en kan dit programma iedereen aanraden.
Evi Vandersmissen
Het is zeer leuk werken met VETCloud. Je bent snel weg met de werking ervan. Alles wijst zichzelf uit. Een zeer goede service, je wordt snel geholpen bij problemen.
Enkele voordelen op een rijtje: gebruiksvriendelijk, zeer handige agenda,notitieboekje: gemakkelijk om snel iets op te zoeken,overzichtelijk,gemakkelijk documentatie (labouitslag, RX foto,…) op te slagen bij patientfiches.
Patsy Deheyder
VETCloud is eenvoudig om mee te werken en aangenaam voor het oog. Het grootste voordeel vind ik de toepassing waarbij men RX foto's, laboresultaten en dergelijke direct kan linken aan een consultatiefiche. Tevens is het handig dat ik via elke PC in het programma kan inloggen en dus snel fiches kan raadplegen indien ik thuis word opgebeld door een klant.
Valérie Monstrey
VETCloud is een programma waar je met plezier alle patientgegevens/consultaties ingeeft. Het is in tegenstelling met ons vorige programma geen opgave meer. VETCloud werkt snel, eenvoudig en stimuleert om alles dagelijks bij te houden.
Ellen Verhaert
Beste collega's, 'VETCloud' is heel gebruiksvriendelijk computerprogramma voor dierenartsen. Bovendien is er een heel vlotte service voorzien bij eventuele vragen. Ik werk sinds 1 januari 2011 met dit programma en ben alvast heel tevreden!
Inge Tomme